Cautare

674 de rezultate pentru "poza simona ctrina" (6.31 secunde)
Loredana Dinu, Diana Donoiu, Raluca Sbarcia si Alice Tudor au fost invinse in finala pentru titlu national de Steaua Bucuresti, din echipa facand parte Ana Maria Branza, Simona Gherman, Simona Deac si Anca Maroiu.
Jucatoarea de tenis SIMONA HALEP se mentine pe locul 7 WTA, cu 4.435 de puncte, tot in mentinere fiind si Sorana Cirstea, pe locul 27, cu 1.980 de puncte, conform ierarhiei WTA, care a fost publicata luni, 3 martie.
Parinti fiti atenti la ceea ce spunea dr Simona Tivadar, specialist in diabet zaharat, nutritie si boli metabolice la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti., deoarece aveti de invatat. ... Medicul Simona Tivadar este categoric:
Jucatoarea de tenis Simona Halep a explicat motivele care au determinat-o sa abandoneze in setul trei al finalei de la Toronto, cu elvetianca Belinda Bencic, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0- (DETALII, AICI) Campioana noastra a declarat:
SURPRIZA Cine o urmeaza Nationalele de handbal feminin, fotbal si rugby masculin, jucatorii de tenis Horia Tecau si Simona Halep, jucatoare de tenis de masa Eliza Samara si Steaua Bucuresti au fost performerii anului 2015.
echipa feminina de spada, formata din Ana Maria Popescu, Simona Gherman, Simona Pop si Loredana Dinu, a castigat aurul olimpic, invingand categoric China, cu 44-38 Victoria fetelor din echipa de spada in fata reprezentativei Chinei a fost realizata intr-o maniera entuziasmanta.
Simona Halep (2 WTA) a fost nevoita sa joace, in premiera, la Washington, un turneu mic, care se incadreaza in categoria International, fiindca organizatorii unei alte competitii n-au vrut sa o primeasca pe tabloul principal.
Simona Halep, Irina-Camelia Begu, Ana Bogdan si Marius Copil. ... Conform organizatorilor evenimentului, Simona Halep este printre capii de serie, o confirmare suplimentara a faptului ca are mari sanse sa iasa castigatoare.
Romanul unei vieti - cronica unei epoci" de Simona M. Vrăbiescu Kleckner, in prezenta autoarei. Cartea dezvaluie viata autoarei si a familiei sale intr-o perioada plina de efervescenta culturala si sociala, dar si de transformari marcante ale societatii romanesti:
Roxana Nemes si Admiral C4C, Nicu Paleru, Stefania Calofir & George Calofir Band, Vicentio, Marian Hagiu si Ansamblul de Dans Asteria, Catinca Popa (Next Star), Simona Florescu Dichiseanu - toti artistii si-au dat concursul pentru un eveniment perfect la Complexul Phoenix, Cernica, prezentat de Madalina Sandulache.
Selectia de filme ce ofera publicului acces la cea mai intunecata latura a animatiei va fi precedata de un performance semnat DIOSA, un proiect unic in peisajul autohton, inițiat de compozitoarea si dirijoarea Simona Strungaru.
Miruna a reusit sa afle de la Cristian Tudor Popescu si de unde a dobandit pasiunea pentru tenis si ce sanse crede ca are Simona Halep pentru a deveni numarul unu in clasamentul mondial.
Editura Cartile Tango va invita cu bucurie la o petrecere intre prieteni dedicata cu ocazia lansarii noii editii a revistei Tango - Marea Dragoste, si la o noua intalnire cu autoarele cartii Simona, Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, deopotriva editoare ale revistei.
Simona Chitac Media si revista Casino Life & Business Magazine, prima revista a industriei de gambling din Romania, au initiat un nou si foarte original proiect de ajutorare a copiilor ce sufera de autism sau sindrom ADHD.
Simona Patruleasa, Simona Halep, Galina Panzari, Dana Savuica, Catalin Botezatu. Mihai Dragomir a creat primul si sigurul concept de fitness anti-aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Simona Catrina) Sunt un om pozitiv (folosesc un termen la moda). De aceea, cand medicul mi-a spus, politicos si metalic:
Gazda evenimentului a fost Simona Dragomir, cunoscuta pentru zambetul sau stralucitor. ... Atunci cand vorbim de stomatologie nu ar trebui sa ne intereseze doar din punct de vedere estetic, ci si din punct de vedere functional si al sanatatii, a declarat Simona Dragomir.
Simona Popescu) Buna dimineata, domnule Dragnea! Se pare ca in sfarsit v-ati trezit. A fost nevoie de un cutremur major in partid pentru a va face sa intelegeti ca in ultima vreme pesedeul a fost condus mai mult de la televizor.
Simona Halep a parasit, astazi, Romania si a zburat catre Australia, acolo unde in luna ianuarie va lua startul in cele trei turnee organizate la Antipozi, dintre care doua sunt transmise in direct pe Digi Sport.
Situatie incredibila pentru Simona Sensual chiar in prima zi din noul an! Cum a ajuns sa-i filmeze pe hotii care au incercat sa-i sparga casa aflam chiar de la ea!
google-analytics.com